Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 10g4.5kcal0g0.8g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 7.8g22kcal0.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g66kcal1.4g2.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko25g33kcal0.7g1.1g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal0.4g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.8g4.4g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957