Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali4.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Adzika kaste 220ml0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g14kcal0.4g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko25g7kcal0.2g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g28kcal0.8g2.8g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149