Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)14g45kcal1.4g8.9g0.3g2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Ohrajauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Siirappi, tumma1.4g4.5kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g174kcal4.6g31.2g3g4.6g
Valittu annoskoko25g87kcal2.3g15.6g1.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna13g44kcal1.2g7.8g0.8g1.2g
Arvot/100g100g348kcal9.2g62.4g6g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154