Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]4.9g5.4kcal0.7g0g0.2g0g
Ananas, omassa liemessään 5.9g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.9g3.1kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g44kcal4g4.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko25g22kcal2g2.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal7.9g8.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507