Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g1.6g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g0.5g1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g32kcal1g3.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko25g16kcal0.5g1.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal2g6.4g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094