Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g12g5.8kcal0.2g0.9g0.2g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g55kcal3.6g2.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko25g27kcal1.8g1.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal0.9g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.2g4.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811