Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 16g32kcal3.1g0g2.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g6.8g7.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g80kcal6.8g0.6g5.8g0g
Valittu annoskoko25g40kcal3.4g0.3g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.7g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g160kcal13.5g1.2g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676