Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 9g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina7.3g18kcal0.5g2.8g0.5g0.2g
Oltermanni, perinteinen3.3g12kcal0.8g0g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g79kcal3.8g6.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko25g40kcal1.9g3.2g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1g1.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.7g8.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729