Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli2.5g4.5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.9g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g70kcal5.4g1g4.8g0.4g
Valittu annoskoko25g35kcal2.7g0.5g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal1.4g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811