Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g2.6g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g17kcal0.8g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko25g9kcal0.4g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.6g4.3g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397