Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.7g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g0.6g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g0.6g3.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g96kcal9.2g0.4g6g0g
Valittu annoskoko26g48kcal4.6g0.2g3g0g
Annoskoko puolitettuna13g24kcal2.3g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g189kcal18g0.8g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029