Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.6g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g10g12kcal0.2g0.3g1g0g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.8g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%4.2g11kcal1.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g63kcal3.4g1.8g4.4g0g
Valittu annoskoko25g32kcal1.7g0.9g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.9g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g126kcal6.7g3.6g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326