Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%5.5g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g38kcal2g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g19kcal1g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.5g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4g3.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175