Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät9g35kcal1.2g6.5g0.6g0.6g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g16g4.8kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g80kcal2.8g14.8g1.2g1.2g
Valittu annoskoko25g40kcal1.4g7.4g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal0.7g3.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g158kcal5.5g29.2g2.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818