Brownie juustokakku

Voitele irtopohjavuoka.

Uuni 180 astetta.

Tee ensin brownie.

Sulata voi ja suklaa, sekoita.

Ota pois lämmöltä lisää sokeri.

Lisää munat ja maito, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot varoen.

Laita melko löysä taikina vuokaan ja uuniin n. 25min.

Tee sitten juusto-osuus.

Vatkaa juusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri.

Lisää jogurtti.

Kaada brownien päälle.

Laske uunin lämpötila 160:een.

Paista vielä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1.4g7.5kcal0.1g0.5g0.6g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 3.5g14kcal0.1g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g5.6g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.4g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g144kcal3.4g14g7.8g0.2g
Valittu annoskoko25g72kcal1.7g7g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal0.9g3.5g2g0.1g
Arvot/100g100g288kcal6.8g27.9g15.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182575