Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g50kcal4.6g2.6g2.2g0g
Valittu annoskoko25g25kcal2.3g1.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1.2g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g99kcal9.1g5.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585