Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g22g7kcal0.3g1.6g0g0.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g25kcal1.6g3.2g0.8g1.4g
Valittu annoskoko25g13kcal0.8g1.6g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.8g0.2g0.4g
Arvot/100g100g50kcal3.2g6.3g1.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646