LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Voi 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Katkarapu 9g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.6g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.8g5.1kcal0g0.1g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima3.6g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g104kcal6g0.8g8.4g0g
Valittu annoskoko25g52kcal3g0.4g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal1.5g0.2g2.1g0g
Arvot/100g100g206kcal11.9g1.6g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996