Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste3.3g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g42kcal2.4g2.6g2.2g1g
Valittu annoskoko25g21kcal1.2g1.3g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.6g0.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.7g5.1g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922