Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.8g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g23kcal0.6g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko26g12kcal0.3g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.2g5.1g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323