Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g13g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g15kcal0.2g1.6g0.6g1g
Valittu annoskoko25g8kcal0.1g0.8g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.1g0.4g0.2g0.3g
Arvot/100g100g30kcal0.4g3.1g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886