Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g2.3g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g63kcal3.8g1.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko25g31kcal1.9g0.6g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g124kcal7.5g2.4g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560