Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Parsakaali (Pirkka)3.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g18kcal1g2.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko25g9kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2g4.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056