Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1.9g6.6kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g7.8g2kcal0.3g0.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g61kcal5.6g3.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko26g30kcal2.8g1.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.4g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g119kcal11g6.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042