Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorekurkku, annos 50g10g4kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow3.7g3.7kcal0.8g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g5.2g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g35kcal3.6g0.6g1g0.2g
Valittu annoskoko26g17kcal1.8g0.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.9g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.1g1.2g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533