Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 4.5g16kcal0.2g3.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g44kcal1.6g7.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko26g22kcal0.8g3.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.4g1.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.1g14.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110145