Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g8.4g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g13g44kcal0.4g10.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g111kcal2.6g21.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko26g56kcal1.3g10.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.7g5.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.6g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483