Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g7.1g26kcal0.9g5g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 3.5g13kcal1g0g1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot3.3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g126kcal5.8g10.8g6.4g0.6g
Valittu annoskoko25g63kcal2.9g5.4g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g31kcal1.5g2.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g247kcal11.4g21.3g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648