Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka8.4g5.8kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g5.6g19kcal0.4g4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g82kcal5.6g9.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko26g41kcal2.8g4.9g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.4g2.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g161kcal11g19.2g4.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988