Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 3.5g7.5kcal0.3g0g0.7g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g5.3g3kcal0.1g0.7g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g23kcal0.8g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko26g12kcal0.4g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.6g3.1g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845