Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.5g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.9g4.2kcal0.2g0g0.4g0.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.9g5.2kcal0.2g0.2g0.5g0.1g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale3g10kcal0.4g1.7g0.2g0.1g
Grahamjauho 8.5g28kcal0.9g5.2g0.2g0.8g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2.4g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g117kcal4g18.6g2.8g2.6g
Valittu annoskoko26g59kcal2g9.3g1.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal1g4.7g0.7g0.7g
Arvot/100g100g230kcal7.8g36.5g5.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286