Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g4.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 6.8g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.4g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g40kcal2.4g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko26g20kcal1.2g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.6g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.7g5.1g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759