Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 10g4.3kcal0.1g0.6g0g0.6g
Porkkanaraaste 200g10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.9g23kcal0g5.7g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g62kcal0.4g13.8g0.2g1.6g
Valittu annoskoko26g31kcal0.2g6.9g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal0.1g3.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g121kcal0.8g26.8g0.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669