Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 13g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g7.5g8.2kcal1.8g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.1g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g48kcal4.2g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko26g24kcal2.1g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.1g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.8g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046