Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 6.3g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.2g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.5g8.8kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g82kcal4.4g5.4g4.8g0.2g
Valittu annoskoko26g41kcal2.2g2.7g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.1g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal8.6g10.5g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594