Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl8.7g11kcal1.7g0.1g0.4g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g6.4g2.9kcal0g0.7g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g39kcal3.4g3g1.6g0g
Valittu annoskoko26g19kcal1.7g1.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal0.9g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g75kcal6.6g5.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902