Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 11g21kcal2g0g1.5g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g4.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.6g3.9kcal0g0.2g0.3g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%3.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g61kcal4.4g1.4g4g0g
Valittu annoskoko26g30kcal2.2g0.7g2g0g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.1g0.4g1g0g
Arvot/100g100g118kcal8.6g2.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329