Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g7.3g18kcal1.3g0g1.5g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g5.2g7.5kcal1g0g0.4g0g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g58kcal5g1g3.8g0.8g
Valittu annoskoko26g29kcal2.5g0.5g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.3g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g113kcal9.7g1.9g7.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654