Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g6.3g2.4kcal0g0.6g0g0.2g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g3.1g12kcal0.5g2.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g34kcal1g7.2g0.2g1g
Valittu annoskoko26g17kcal0.5g3.6g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g66kcal1.9g14g0.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970