Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow2.3g7.9kcal0.3g1.6g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 3.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal0.6g6.8g0g0.6g
Valittu annoskoko26g17kcal0.3g3.4g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.2g1.7g0g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1.2g13.2g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191069