Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g8g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Maito, Kevyt11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g61kcal3.4g5.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko26g31kcal1.7g2.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0.9g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal6.6g10.8g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040