Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g8g16kcal1.6g0g1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g4g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow13g5.2kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g57kcal4g3g3.2g0.8g
Valittu annoskoko26g28kcal2g1.5g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1g0.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g110kcal7.8g5.8g6.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722