Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g5.4g3.3kcal0.5g0.2g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g152kcal3.2g25.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko26g76kcal1.6g12.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g38kcal0.8g6.4g1g0.2g
Arvot/100g100g294kcal6.2g49.6g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920