Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g3.9g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g7kcal0.2g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko26g3kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g13kcal0.4g1.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816