Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl15g20kcal2g0g1.3g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.2g25kcal1g0.3g2.3g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g146kcal6.2g1g13g0g
Valittu annoskoko26g73kcal3.1g0.5g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g36kcal1.6g0.3g3.3g0g
Arvot/100g100g281kcal12g1.9g25.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765