Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g14g10kcal2.3g0g0g0g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%7.1g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g34kcal5g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko26g17kcal2.5g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal1.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9.7g1.2g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968