Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g31kcal2.8g0.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko26g16kcal1.4g0.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5.4g1.5g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303