Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl9g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 9g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.6g0.3kcal0g0g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g107kcal2.2g1.8g10g1.2g
Valittu annoskoko26g53kcal1.1g0.9g5g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal0.6g0.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g205kcal4.2g3.5g19.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327