Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g7.8g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0g
Munakoiso 6.2g1.4kcal0g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Broccoli 200 g3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g24kcal0.4g2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko26g12kcal0.2g1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g48kcal0.8g3.9g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378