Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr5.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g24kcal2g1g1g0.4g
Valittu annoskoko26g12kcal1g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.5g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g46kcal3.9g1.9g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201